02/ 3079 275 | 070 393 898
info@pirinexport.com.mk

Пирин Експорт е пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни & спа центри во Македонија и на Косово. Нашата компанија опфаќа широк спектар на висококвалитетни производи од реномирани светски производители (Harvia, Astral Pool, Emaux). Нашата референтна листа опфаќа преку 1000 изведби како на професионални и комерцијални спа центри, така и на спа центри и опрема за приватни лица, што всушност претставува своевидна гаранција за врвниот квалитет и услуга. Пирин Експорт истотака располага со првокласна Италијанска кожа за тапацирање на секаков вид мебел и автомобили, во сите бои и нијанси (преку 20), од кои имаме на залиха минимум 100мво секое време.

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Портфолио


 

ПАРТНЕРИ/ДИСТРИБУЦИЈА

harvia     lifefitnerss    astral

...