Stay healthy and young

Блог
Новости и совети за здравје и благосостојба
19/05/2021

Зошто мажите треба почесто да одат во сауна?

Зошто мажите треба почесто да одат во сауна?   Посетата на сауна има многу придобивки за нашиот организам. Освен што го чисти телото од токсини и […]
19/05/2021

Д-р Кедев: Како да го подобрите имунитетот и да бидете поотпорни на сезонски вируси!

Д-р Кедев: Како да го подобрите имунитетот и да бидете поотпорни на сезонски вируси!   Многу пациенти, луѓе со висок крвен притисок, не се свесни дека […]
19/05/2021

Поф. д-р Гоце Спасовски: Сауна во домот, вистински благодет за здравјето

Совет од проф. д-р Гоце Спасовски, интернист-нефролог, трансплантолог – Сауна во домот,  вистински благодет за здравјето   Во мојот дом веќе повеќе години имам сауна.  Во […]