Kërkoni një ofertë
Sauna

Sauna Finlandeze; Sauna Infrared; Sauna Himalaje; Sauna Bio; Sauna të Jashtme; Saunë e kombinuar (saunë e integruar në shtëpinë tuaj, me dimensione sipas masës së hapësirës).

Pirin export është lider i tregut në Maqedoni, Shqipëri dhe në Kosovë, në projektimin dhe realizimin e saunave finlandeze, infrared, himalaje, me avull dhe të kombinuara, nga asortimenti i brendit më me renome Harvia, me dimensione dhe karakteristika sipas dëshirës dhe zgjedhjes së klientit.

Në çdo hapësirë tuaj të zbrazët, mund të vendosim sauna(në banjë, bodrum, dhomë gjumi, hapësirë ndihmëse, papafingo…)

RISI! Punim i paneleve himalaje, Sauna me panele nga kripë kristale Himalaje!
Pastrim i rrugëve të frymëmarrjes, rritje e imunitetit.

Himalayan-Salt-Wall---en

Pirin Export i përfshin të gjitha etapat- nga konsultim profesional, përmes marrjes së masave, realizim dhe montim të saunave.

Kompania jonë ka realizuar mbi 1.000 sauna, në territorin e Maqedonisë, Kosovës dhe Greqisë.

Kontakt:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk