Himalayan Sauna

Sauna me kripë kristale Himalaje është një përvojë unike dhe relaksuese.

Kristalet e pastra nga kripa Himalaje, përmbajnë 84 minerale në gjurmë dhe elemente të domosdoshme për një shëndet optimal dhe nuk përmbajnë asnjë lloj toksini.

Shkencërisht është dëshmuat ndikimi pozitiv i “joneve negative” që i lëshojnë tullat nga kristalet e kripës Himalaje, gjatë ngrohjes së saunës.

Kristalet nga kripa Himalaje ndihmojnë për pastrim të rrugëve të frymëmarrjes, si dhe kanë ndikim pozitiv dhe efekt rinues në lëkurë.

Pirin Export ofron zgjidhje të personalizuara për saunën tuaj, sipas madhësisë së hapësirës në përputhje me dëshirat  dhe kërkesat individuale.

Mund të zgjidhni nga 6 lloje të ndryshme druri, që varijon nga dru klasik deri në atë ekzotik, të mund të kombinoni saunën finlandeze me infrared në të njëjtën hapësirë, si dhe të shtoni dhe tulla nga kripë Himalaje, si një finish përfundimtar në saunën tuaj.

Kontact:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk