Infrared Sauna

Zgjidhje alternative për të gjithë ata që nuk gjejnë kënaqësi në saunën tradicionale finlandeze, si dhe për atë që nuk mund të durojnë temperatura të larta për arsye shëndetësore. Ngrohtësia infrared e ngroh trupin në mënyrë direkte, i relakson muskujt dhe tensionin e mbledhur dhe më pas kryen një detoksikim të thellë të organizmit.

Pirin Export ofron zgjidhje të personalizuara për saunën tuaj, sipas madhësisë së hapësirës në përputhje me dëshirat  dhe kërkesat individuale.

Mund të zgjidhni nga 6 lloje të ndryshme druri, që varijon nga dru klasik deri në atë ekzotik, të mund të kombinoni saunën finlandeze me infrared në të njëjtën hapësirë, si dhe të shtoni dhe tulla nga kripë Himalaje, si një finish përfundimtar në saunën tuaj.

Kontakt:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk