Outdoor Sauna

Sauna e jashtme, për një përjetim autentik të suanës tradicionale finlandeze!

Pirin Export ofron zgjidhje të personalizuara për saunën tuaj, sipas madhësisë së hapësirës në përputhje me dëshirat  dhe kërkesat individuale.

Mund të zgjidhni nga 6 lloje të ndryshme druri, që varion nga dru klasik deri në atë ekzotik, të mund të kombinoni saunën finlandeze me infrared në të njëjtën hapësirë, si dhe të shtoni dhe tulla nga kripë Himalaje, si një finish përfundimtar në saunën tuaj.

Kontact:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk