Steam Room

Пирин Експорт СПА, проектира и изведува ПАРНИ / ТУРСКИ бањи – со димензии по желба и избор на клиентот.

Турската и парната бања го затоплуваат воздухот преку пареа и внатре влажноста достигнува  до 100 %. Температурата може да варира од 35 до 50 степени Целзиусови.

Придобивки:

 • Го зајакнува имунитетот
 • Ја зголемуваат циркулацијата на крвта преку расширување на крвните садови
 • Го прочистуваат телото од токсини
 • На природен начин ја чистат и хидрираат кожата
 • Ја спречуваат појавата на акни
 • Го намалуваат високиот притисок
 • Помагаат при воспаленија на дишните патишта
 • Ги опуштаат мускулите и го смируваат духот

Идеална температура: 40-450 C.

Контакт:
 • Адреса: ул. Багдадска 15/локал 8, 1000 Скопје, Македонија
 • Телефон: 02 3079-275
 • Мобилен: 070 393-898
 • Е-маил: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи