Steam Room

Pirin Export SPA , projekton dhe realizon banja me AVULL/TURKE – me dimensione sipas dëshirës dhe zgjedhje të klientit.

Banja turke dhe me avull e ngroh ajrin nëpërmjet avullit dhe brenda, lagështia arrin deri 100%.
Temperatura mund të luhatet nga 35 deri 50 gradë Celsius.

Përfitime:

 • Forcon imunitetin
 • E rrit qarkullimin e gjakut nëpërmjet zgjerimit të enëve të gjakut
 • E pastron trupin nga toksine
 • Në mënyrë natyrale e pastron dhe hidraton lëkurën
 • Parandalon shfaqjen e puçrrave në fytyrë
 • Ndihmon gjatë inflamacionit të rrugëve të frymëmarrjes
 • I relakson muskujt dhe e qetëson shpirtin

Temperatura ideale: 40-450 C0 C.

Kontact:
 • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
 • Telefon: 02 3079-275
 • Celular: 070 393-898
 • E-mail: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ

Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи

Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ

Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ

Проектирање и изведба на џакузи