null

SAUNA

Projektim dhe realizim i saunave

null

BANJA ME AVULL

Projektim dhe realizim i banjave me avull

null

PISHINA

Projektim dhe realizim i pishinave

null

XHAKUZI

Projektim dhe realizim i xhakuzeve

Kush jemi ne?

PIRIN EXPORT SAUNI & SPA është pionier, njëkohësisht dhe lider në projektimin dhe realizimin e saunave & spa qendrave në Maqedoni dhe në Kosovë. Kompania jonë përfshin një spektër të gjerë të produkteve me cilësi të lartë nga prodhues të njohur botëror (Harvia, Astral Pool, Emaux). Lista jonë e referencave përfshin mbi 1000 punime,
si për spa qendra profesionale dhe komerciale, si dhe spa qendra dhe pajisje për persona privatë,
që në fakt paraqet një garanci për cilësinë dhe shërbimet e larta.
Pirin Export gjithashtu disponon dhe me lëkurë italiane të cilësisë së parë për tapiceri
të çdo lloji të mobileve dhe automobilave, në të gjithë ngjyrat dhe nuancat (mbi 20),
nga të cilat në disponim, në çdo kohë kemi minimum 100m2.

Sauna finlandeze dhe infrared

Burim i shëndetit dhe mirëqenies
Projektet e fundit:
null

HOTEL RUSSIA - SKOPJE

Saunë finlandeze | Pishinë | Xhakuzi | Banjo me avull

null

SPA HOTEL SIRIUS

Saunë finlandeze | Saunë infrared | Pishina | Xhakuzi

null

HOTEL TINO - OHËR

Saunë finlandeze | Saunë infrared | Banjo turke | Banjo me avull

null

HOTEL ALEKSANDAR PALACE -SHKUP

Pishina | Xhakuzi | Shazllone të ngrohta | Saunë infrared dhe finlandeze | Banjo me avull.

Successful Stories

See what some of our biggest project are:
ENQUIRE NOW

If you want your project to be our next success story, contact us to arrange the details.

Partnerë/Distributorë