Salt Room

Çfarë është dhoma e kripur?

Ajo është hapësirë ku thithen grimca, njësoj si në shpellat e kripura. Kanë një mikro klimë specifike me temperaturë ndërmjet 20 dhe 24оС. Muret dhe dyshemeje janë të mbuluara me kripë dhe ajrit të thatë i shtohen grimcat më të mira nga kripa, të cilat duhet t’i thithni mijëra herë, derisa qëndroni në këto dhoma.  Ajri i jonizuar ndikon pozitivisht në organizmin e njeriut, çon në një ekuilibër psikofizik, ndihmon në përqendrim, është shumë i mirë për kurim të astmës dhe bronkitit, e përmirëson frymëmarrjen dhe ka një numër akoma më të madh përparësish.

Ne mund të krijojmë dhomën tuaj të kripur, sipas masave të hapësirës dhe me mundësi për zgjedhje për alternativa të ndryshme të terapisë së kripur (Terapi Himalaje me kripë, Haloterapi ose terapi e kombinuar.)

Një segment i ri në dhomën e kripur është dhe haloterapia, ku me ndihmë të halogjeneratorit prodhohen jone negative të elektrizuara.

Thithja direkte e këtyre grimcave, pozitivisht ndikon në disponimin dhe shëndetin. Mund të çojnë në zvogëlim të inflamacionit të mushkërive, ndikon pozitivisht tek astma, alergjitë dhe bronkiti.

Terapia e kripur, përfitime dhe karakteristika

 • Dhoma e kripur replikon përfitimet nga mjediset natyrale kuruese dhe paraqet një zëvendësim direkt të ajrit pranë detit.
 • Mundëson detoksikim të trupit dhe balancim të vlerave të Ph
 • Përmirëson hidratimin e organizmit, si dhe statusin mineral të trupit. Në këtë mënyrë ndikon automatikisht në zvogëlimin e ngërçeve të muskujve.
 • Ndihmon në balansin e sheqerit në gjak dhe me atë ndikon në mënyrë direkte në përmirësimin e gjumit
 • Mundëson një balans hormonal
 • Ndihmon në ekuilibrin e tensionit të gjakut
 • Me balansin e hormoneve, ndikon direkt në rregullimin e peshës
 • E përmirëson funksionin e gjëndrës tiroide dhe mbi-veshkore
 • Ka efekt pozitiv tek sëmundje si astma dhe infeksione të veshëve
 • Ndihmon në problemet me lëkurën, siç janë puçrrat dhe ekzemat
 • Ndikon direkt në çlirimin e trupit nga metalet e rënda siç janë plumbi, zhiva dhe arseni.
Kontakt:
 • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
 • Telefon: 02 3079-275
 • Celular: 070 393-898
 • E-mail: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ

Проектирање и изведба на сауни

null

Солена Соба

Проектирање на солени соби

null

БАЗЕНИ

Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ

Проектирање и изведба на џакузи