Jacuzzi

Përvojë që mundëson trditë drejt një gjendjeje më të mirë të mendjes dhe trupit dhe përfitimi nga hidroterapia, pothuajse e ka tranformuar jetën e njerëzve. Kjo teknologji superior që i bashkon ngrohtësinë, ujin dhe ajrin në një, ju mundëson relaksim, rifreskim, rinim, zvogëlim të stresit dhe dhimbjes dhe ndihmon në mënjanimin e pagjumësisë.

Pirin Export punon vaska tangjetore – xhakuzi në çdo formë dhe madhësi, të jashtme dhe të brendshme në kuadër të pishinës.

Kontact:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи