iconn-04

Liderë në Maqedoni

Pionier dhe njëkohësisht edhe lider në projektim dhe realizim të saunave&spa qendrave në Maqedoni dhe në Kosovë.
iconn-05

Staf profesionist

Me staf profesionist deri në realizim shumë cilësor të projekteve tuaja.
iconn-06

1000+ projekte

Mbi 1000 realizime dhe spa qendra profesionale, private dhe komerciale.

Pirin Export Sauna, Spa & Premium Italian leather

Pionier, njëkohësisht dhe lider në projektimin dhe realizimin e saunave& spa qendrave në Maqedoni dhe në Kosovë. Kompania jonë përfshin një spektër të gjerë të produkteve me cilësi të lartë nga prodhues të njohur botëror (Harvia, Astral Pool, Emaux) dhe atë:

 • Sauna dhe pajisje për sauna(finlandeze, infrared dhe të kombinuara),
 • Pishina (të hapura dhe të mbyllura), vaska tangjentore -Xhakuzi,
 • Banja me avull dhe turke,
 • Shtretër të ngrohta dhe tavolina për masazh
 • dhe e gjithë kjo e plotësuar me shërbimet spa më profesionale nga stafi ynë me përvojë!

Lista e referencës së Pirin Export përfshin mbi 1.000 realizime të qendrave si spa qendra profesionale dhe komerciale, si dhe spa qendra dhe pajisje për persona privatë, që në fakt paraqet një lloj garancie për cilësinë dhe shërbimet e larta.
Magazina e kompanisë gjenden në objektin tonë, në zonën industriale Vizbegovo, ndërsa salloni i ekspozimit dhe zyra gjenden në rr. “Bagdadska nr. 15” në afërsi të Restorant Mleçen, në Karposh, Shkup.

Ju mirëpresim!

Programi ynë përfshin dhe lëkurë italiane të cilësisë të parë për tapiceri, në të gjitha ngjyrat dhe nuancat (mbi 20), nga të cilat në dispozicion, në çdo kohë kemi minimin 100m2. Për të njëjtën, ne japim garanci prej një viti dhe cilësinë e mbështesim me një traditë 22 vjeçare në këtë fushë (të parët në Maqedoni).

Reference List

 • Hotel Aleksandar Palace (Qendër spa e re)
 • Hotel Sirius Spa, Strumicë
 • Hotel Meriot Shkup (NEW!)
 • Hotel Laki, Ohër (NEW!)
 • Sinergy Fitness & Spa, Shkup
 • Hotel Rogner, Tiranë
 • Hotel Radika
 • Hotel TCC Plaza
 • Hotel Grand Plaza
 • Kazion & Hotel Princes
 • Hotel Stoun Bridge
 • Hotel Rojal Bju
 • Hotel Tino – Ohër
 • Hotel Karposh
 • Hotel Kanevce, Ohër
 • Panorama Rezidence – Shkup
 • Hotel Aleksandar Palace (restaurim i pjesës së vjetër)
 • Hotel Millennium Palace
 • Hotel Alfa – Mavrovë
 • Hotel Villa Vodno
 • Hotel Manastir
 • Hotel Klimetica
 • Banjat e Dibrës
 • Hotel Sileks
 • Magnus Fitness Center
 • Hotel Bel Kamen Radovish
 • Soravia Resort, Vodno
 • Spa i Katllanovës
 • Narkonon
 • Silhouette – Tetovë
 • Hotel Epinal – Manastir
 • Panada
 • Hotel Aristocrat Palace
 • edhe mbi 950 punime të tjera