Finnish Sauna

Relaksimi në saunën finlandeze tradicionale dhe në temperaturë nga 70 deri 110 gradë Celsius dhe përqindja e lagështisë rregullohet në përputhje me dëshirën e përdoruesit.

Pirin Export ofron zgjidhje profesionale për saunën tuaj,  sipas masave të hapësirës, në përputhje  me dëshirat dhe kërkesat individuale.

Mund të zgjidhni nga 6 lloje të ndryshme druri, që varijon nga dru klasik deri në atë ekzotik, të mund të kombinoni saunën finlandeze me infrared në të njëjtën hapësirë, si dhe të shtoni dhe tulla nga kripë Himalaje, si një finish përfundimtar në saunën tuaj.

Kontakt:
  • Adresa: Rr. Bagdadska 15/lokal 8. 1.000 Shkup, Maqedoni
  • Telefon: 02 3079-275
  • Celular: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk