Sauna Equipment

Përveç projektimit dhe realizimit të saunave finlandeze, infrared dhe të kombinuara, Pirin Export Shkup, në çdo kohë disponon dhe me pjesë për asortimentin komplet të PAJISJEVE dhe aksesorëve për sauna. Për më shumë informacione  rreth karakteristikave dhe çmimeve të pajisjeve, na kontaktoni në info@pirinexport.com.mk, ose në ndonjë nga numrat e telefonit 070/393-898 dhe 02/3079-275.

Pirin Export Shkup
është përfaqësues zyrtar
i Harvia (Finlandë) për Maqedoninë.

Kontact:
  • Address: str. Bagdadska 15/ locale 8, 1000 Skopje, Macedonia
  • Phone: 02 3079-275
  • Mobile: 070 393-898 / 078 532-021
  • E-mail: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи