iconn-01

100% Made in Italy

Првокласна италијанска кожа за тапацирање на секаков вид мебел и автомобили, достапна во преку 20 бои и нијанси.
iconn-03

1 година гаранција

До една година гаранција за квалитет кој ги задоволува потребите и на нашите најпребирливи клеинти.
iconn-02

25 годишно искуство

Пирин Експорт е македонска компанија со 25 години традиција, искуство и професионален тим.
Premium Italian Leather

Пирин Експорт Скопје, располага со првокласна Италијанска кожа за тапацирање на секаков вид мебел и автомобили, достапна во преку 20 бои и нијанси. Претапацирањето во кожа претставува одличен начин да заштедите, а истовремено да добиете освежен мебел со првокласен природен материјал. Согласно Вашата потреба, ние ќе Ви препорачаме тапетар, а на Вас останува само да ја одберете соодветната боја/тип на кожа.

  • Кожата е со потекло од Италија, првокласна, говедска и е со дебелина: 1.0mm – 1.3mm
  • Во секое време на залиха имаме повеќе од 100 метри квадратни од секоја боја, поединечно.
  • Изложбениот салон на Пирин Експорт се наоѓа на ул. Багдадска бр. 15, позади млечен ресторан, додека магацинот е лоциран во сопствен објект во инд. зона Визбегово.
  • Пирин експорт е македонска компанија со 25 години традиција.

Ве очекуваме!

Погледнете дел од нашите изработки со првокласна италијанска кожа: