Sauna Equipment

Покрај проектирање и изведба на Фински, инфрацрвени и комбинирани сауни, Пирин Експорт Скопје во секое време располага и со лагер од целокупниот асортиман на ОПРЕМА и аксесоари за сауни. За повеќе информации околу карактеристиките и цените на опремата, контактирајте не на info@pirinexport.com.mk, или на некој од телефонските броеви 070/393-898 и 02/3079-275.

Пирин Експорт Скопје,
е официјален застапник на
Харвиа (Финска) за Македонија

Контакт:
  • Адреса: ул. Багдадска 15/локал 8, 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: 02 3079-275
  • Мобилен: 070 393-898
  • Е-маил: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ

Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи

Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ

Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ

Проектирање и изведба на џакузи