Pools

Пирин Експорт СПА изработува надворешни и внатрешни базени во сите димензии и форми (во комерцијални објекти и приватни домови), a ги опфаќа сите етапи на изведба: стручни консултации, проектирање, ископ, бетонирање, вградување и монтирање на елементи.
Базен во дворот е вистински благодет за целото семејство кога температурите се пеколни, а на ситени треба разладување и забава во текот на летото.

Контакт:
  • Адреса: ул. Багдадска 15/локал 8, 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: 02 3079-275
  • Мобилен: 070 393-898
  • Е-маил: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи