iconn-04

Лидери во Македонија

Пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни & спа во Македонија и на Косово.
iconn-05

Професионален тим

Со професионален тим до врвна изработка на вашите проекти.
iconn-06

1000+ проекти

Преку 1000 изведби на професионални приватни и комерцијални спа центри.

Pirin Export Sauna, Spa & Premium Italian leather

Пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни и спа центри во Македонија и на Косово. Нашата компанија опфаќа широк спектар на висококвалитетни производи од реномирани светски производители (Harvia, Astral Pool, Emaux) и тоа:

 • Сауни и саунска опрема (Фински, инфраред и комбинирани),
 • Базени (отворени, затворени), Тангенторни кади – Џакузи,
 • Парни и турски бањи,
 • Топли лежалки и масажни лежалки
 • и сето тоа надополнето со најпрофесионална спа услуга од нашиот искусен тим!

Референтната листа на Pirin Export опфаќа преку 1000 изведби како на професионални и комерцијални спа центри, така и на спа центри и опрема за приватни лица, што всушност претставува своевидна гаранција за врвниот квалитет и услуга.
Магацинот и складиштата на компанијата се лоцирани во сопствен обејкт, во индустриската зона Визбегово, додека изложбениот салон и -канцеларијата се наоѓаат на ул. “Багдадска бр. 15”, кај млечниот ресторан, во Карпош, Скопје.

Ве очекуваме!

Нашата програма вклучува и првокласна италијанска кожа за тапацирање, во сите бои и нијанси (преку 20), од кои имаме на залиха преку 100м2 во секое време. За истата, даваме гаранција од 1 година, а квалитетот го поткрепуваме со 22 годишна традиција во оваа област (први во Македонија).

Референтна листа

 • Хотел Александар Палас (нов спа центар)
 • Хотел Сириус Спа, Струмица
 • Хотел Мериот Скопје (NEW!)
 • Хотел Лаки, Охрид (NEW!)
 • Sinergy Fitness & Spa, Скопје
 • Hotel Rogner, Tirana
 • Хотел Радика
 • Хотел ТЦЦ Плаза
 • Хотел ГРАНД Плаза
 • Казино & Хотел Принцес
 • Хотел Стонбриџ
 • Хотел Ројал Вју
 • Хотел Тино – Охрид
 • Хотел Карпош
 • Хотел Каневче, Охрид
 • Панорама Резиденс – Скопје
 • Хотел Александар Палас (реставрација на стар дел)
 • Хотел Милениум Палас
 • Хотел Алфа – Маврово
 • Хотел Вила Водно
 • Хотел Манастир
 • Хотел Климетица
 • Дебарски бањи
 • Хотел Силекс
 • Магнус Фитнес Центар
 • Хотел БЕЛ камен, Радовиш
 • Соравиа Ресорт, Водно
 • Катлановска Спа
 • Нарконон
 • Силуете – Тетово
 • Хотел Епинал -Битола
 • Панада
 • Хотел Аристократ Палас
 • и уште преку 950 други изведби
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи