Jacuzzi

Искуство кое овозможува транзиција кон подобра состојба на умот и телото, а користа од хидротерапијата буквално ги тренасформирала човечките животи. Оваа супериорна технологија која ги спојува топлината, водата и воздухот во единство ви овозможува релаксирање, освежување подмладување, намалување на стресот и болката и помага во отстранување на несоница.

Пирин Експорт изработува тангеторни кади – џакузи во секаква форма и димензија, надворешни, внатрешни, во склоп на базени.

Контакт:
  • Адреса: ул. Багдадска 15/локал 8, 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: 02 3079-275
  • Мобилен: 070 393-898
  • Е-маил: info@pirinexport.com.mk
null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

Парни бањи


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи