Хотел ЕМЕРАЛД Приштина

Хотел Етер – Албанија
19/05/2021

СПА ЦЕНТАР во Хотел Емералд, Приштина

Опис на проектот:

Целосна изведба и опремување на
СПА ЦЕНТАР во Хотел Емералд Приштина

Изработено:

Базен, Џакузи, Топли Лежалки, Инфраред и Финска сауна, Био и Хербал Сауна, Химајалска Сауна и Парна бања.

Клиент:

Хотел ЕМЕРАЛД Приштинa