Хотел Етер – Албанија

Хотел ЕМЕРАЛД Приштина
25/05/2021
Ото – Тирана
18/05/2021

СПА ЦЕНТАР во Хотел Етер, Албанија

Опис на проектот:

Изведба и опремување на
СПА ЦЕНТАР

Изработено:

Финска сауна, Парна бања, Химајалска Сауна и .соба за релаксирање

Клиент:

Хотел ЕТЕР, Албанија