Successful Stories

Успешни приказни
Успешни луѓе кои наоѓаат баланс помеѓу обврските и здравјето

 

20/05/2021

Како адвокатот Зекир Зекири се ослободува од стресот!

Зекир Зекири е адвокат од Скопје. Урбан лик, секогаш пријателски настроен, пријатен за разговор, професионалец кој се труди да гради долгорочни односи со своите клиенти, врз […]
20/05/2021

Симона Јовановска: Пливањето позитивно влијае на физичкото и психичкото здравје

Разговор со Симона Јовановска-Директор на базенот „Младост“,  дел од СЦ Борис Трајковски. Се поголем е бројот на рекреативци кои се рекреираат во реконструираниот базен „Младост“, во […]
17/05/2021

Игор Божиновски: „Во домашната финска сауна го наоѓам потребниот баланс“

Игор Божиновски е добро познато име во македонската деловна заедница. Електроничар, моделар, изработувач на накит, пилот, нуркач! Но пред се битолчанец и сопственик на брендот „Божиновски […]
16/05/2021

Александар Манев – секојдневно ги користам придобивките од домашната финска сауна!

Александар Манев е урбан и успешен претприемач, човек кој додава дополнителна вредност на секоја работа. Оние кои добро го познаваат знаат дека е човек со вкус, […]