null

САУНИ


Проектирање и изведба на сауни

null

ПАРНИ БАЊИ


Проектирање и изведба на парни бањи

null

БАЗЕНИ


Проектирање и изведба на базени

null

ЏАКУЗИ


Проектирање и изведба на џакузи

 
Пирин Експорт е пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни & спа центри во Македонија и на Косово. Нашата компанија опфаќа широк спектар на висококвалитетни производи од реномирани светски производители (Harvia, Astral Pool, Emaux). Нашата референтна листа опфаќа преку 1000 изведби како на професионални и комерцијални спа центри, така и на спа центри и опрема за приватни лица, што всушност претставува своевидна гаранција за врвниот квалитет и услуга. Пирин Експорт истотака располага со првокласна Италијанска кожа за тапацирање на секаков вид мебел и автомобили, во сите бои и нијанси (преку 20), од кои имаме на залиха минимум 100м2 во секое време.
 

Фински и инфрацрвени сауни.
Извор на здравје и благостостојба.


Последни проекти:

null

ХОТЕЛ РУСИЈА - СКОПЈЕ

Финска сауна | Базен | Џакузи| Парна бања

null

СПА ХОТЕЛ СИРИУС

Финска сауна | Инфрацрвена сауна | Базени | Џакузи

null

ХОТЕЛ ТИНО - ОХРИД

Финска сауна | Инфрацрвена сауна | Турска бања | Парна бања

null

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС - СКОПЈЕ

Базен | Џакузи | Топли Лежалки | Инфраред и Финска сауна | Парна бања.


Партнери/Дистрибуција:

logoa-01
logoa-02
logoa-03